måndag 11 maj 2009

Skissutmaning till CCn...

Fantastiskt duktiga Essmo har gjort en skissutmaning till CCn som pågår på Allt Om Scrap.
Den måste jag ju förstås ge mig på. Jag har använt ljuvliga papper; Baby Safari från Little Yellow Bicycle. Diverse dekos som jag hade hemma. Den lilla charmsen som är grön som det står Wild på passade ju utmärkt till detta projekt. Blingelefanterna har legat länge i min låda men nu kom de till sin rätt. Blå spets och så har jag frossat i blommor och bling.... Titeln är clearbokstäver från YouDo.
En liten close-up....

Kram på er, jag hoppas kunna scrappa lite ikväll mellan jobb och tvättstuga....
CCn slutar ju imorgon så nåt litet bidrag vill jag hinna med till.... =)

3 kommentarer:

Essmo sa...

Men söta du, va glad jag blev när jag tittade in här när du skriver så snälla ord om mig.. =)=)
Jättefin layout! Gillar clear-alfat, det var en läcker detalj & spetsen å blommorna.. Snyggt! & vilken sötnos på fotona =)=)

kram!!

Busan sa...

Hej Cath och tack för din fina kommentar och tips och svar på min fråga och allt på bloggen. Då ska jag sätta mig och se vad jag kan få ihop med till ett kort till Pysseltagens tävling... är alltid spännande att få lära nya saker! :)
Och tack för tipset med cuttlebugen - verkar vara många som gillar den bäst så det blir en sådan jag kommer satsa på och önska när jag fyller i höst och då har jag något riktigt roligt att se fram emot tills dess... :)
Blev så glad att du gillade min blogg och student-tagen. Har ju inte hållit på så länge så mycket är ännu nytt för mig både med blogg och scrapp men det går framåt i alla fall!
Din sida är så fint - har tittat runt och blir så inspirerad och mycket nya idéer föds. Gillade allra mest kortet under "Lite kort sedan sist" - grattis kortet i blått och grönt - sååå tjusigt och vackert!!! Tack för hjälpen igen och kramar Busan

M sa...

Hej!
Vilken fin! Hur fäste du de genomskinliga bokstäverna? Jag har nämligen likadana och tycker dom är jättesnygga, men kommer inte på något bra sätt att sätta fast dom på.
Kram
M