torsdag 18 februari 2010

Jag gjorde ett kort...

med bara CS, det gillar jag att göra ibland... Och så stämplar och lite dekosar förstås. Har använt mitt nya vita embossingpulver, måste göra det fler gånger. Har inte hunnit så mycket bara! Inget pysslat här på flera dagar... =( Det har varken funnits tid eller ork till det.
Kortet är gjort till Pysseltagen och allt material finns förstås i deras fina web-shop och för alla lyckliga skåningar i den fysiska butiken!

Ja, nu är det strax fredag, hurra!!! Jag gillar mitt jobb men ibland är det skönt med helg, just nu känns det extra skönt med helg, då hoppas jag hinna pyssla något, har precis fått hem ett sååå läckert DT-paket från Pysseltagen, som jag bara väntar på att få sätta skärmaskinen i!

Kramar!

Cath.

7 kommentarer:

Monika sa...

Så vackert Cath! Inte viste jag att rött och vitt kunde vara så perfekt tillsammans!

Kram!

Eyovine sa...

Stilrent och supersnyggt =)

Malin/Majamelon sa...

Härligt kort! Så fint och stilrent =D

Kram!

TinaStina sa...

Åh så mycket fint du hade att visa igen! Gillar det rödvita kortet jättemycket. Den där stämpeln blev jag allt lite sugen på :)

Ha en härlig vecka!

Kramen!

soffan sa...

Härligt kort, jag älskar rött :) och om din superfina presentpåse säger wow, måste prova att göra en själv efter din beskrivning.
tack för titten inne hos mig jag har lite nytt nu :)
Kram
Ann-Sofie/soffan

Tette sa...

Verkligen jätteläckert! Mina favoritfärger minsann ;-)

Du har verkligen helt rätt - man använder CS alldeles för lite - nu har du nog inspirerat mig till att göra något där det är mera fokus på det.

Ha det så bra!

CillaT sa...

Superhärligt! Gillar färgkombon och det "enkla"!

Kramis

PS: Ses vi nästa helg?