söndag 21 mars 2010

Kollat i almanackan? Åsså ett stafflikort....

Japp, det gjorde jag imorse och insåg att det var söndag igen, och alltså dags för en ny söndagsbilaga... KLICKA HÄR så kommer du dit och möts av massa bebisinspiration!

Och så har jag faktiskt äntligen bloggat för Pysseltagen idag, bl.a. ett stafflikort som jag inspirerades till av superduktiga TesaB på träffen i Karlstad.
Mera info om vad jag använt och om du är nyfiken på mina övriga alster hittar du i Pysseltagens blogg.
Och jaaa, jag är särdeles urdålig på att blogga just nu och på att hinna kika in i era bloggar men jobbet tar väldigt mycket tid nu. Och så tror jag att vårtröttheten kanske har slagit till...
Men idag ser vi inte mycket av våren, stora vackra snöflingor dalar ner och täcker marken, näää, så TRIST, nu vill jag ha VÅR!!! Eller vad tycker ni?
Kramar i massor!
Cath.

4 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Jag har varit in till Pysseltagen och kollat. Vilka fina saker du har gjort. helt underbara och pappren är så fina. visst vill vi har vår nu! Ha en bra vecka. Kram Lena

Camilla sa...

OOO vilket vårigt o fint kort du gjort! Jag skäms lite.. Har inte vetat att spellisarna "orkar" skära igenom ett dubbelt CS så man kan göra såna läckra kort. Det fick jag reda på i lördags på träffen.

Kram på dig!

M@gs sa...

Riktigt vårigt fint kort
Kram

Monica sa...

Vilket underbart påskkort! :-)
Kram kram!