torsdag 29 april 2010

När jag var i Hollywood

på scrapträffen för ett par veckor sen, ni vet... Då missade jag att ta med mig foton! Alltid glömmer man nåt... Men jag gör ju så gärna kort så det blev bra det med... en hel rad med kort blev det. Kul att göra kort bara-för-att tycker jag, det blir så kravfritt! Jag köpte Pysselgumman/Teresas nya fina papper från Petra på Scrapgalen. Hade ju köpt dessa ljuvliga papper tidigare men det kändes liksom mer OK att skära i dem när jag hade dubbelt upp.


Textstämplarna som finns på de tre understa korten är från Artic Sisters. Bara ääälskar dem, och i Hollywood fick jag ju tillfälle att hälsa på Lisbet IRL också! Jättekul!
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.
Kram!
Cath.

4 kommentarer:

Eyovine sa...

Ljuvliga kort =).. Å de papprena är ju sååå fina!! Äntligen tar jag mig tid att gå en riktig bloggrunda. Jobbet har tagit alldeles för mycket tid i ansprk de senaste månaderna. Kikar ofta in hos dig men hinner sällan skriva. Alltid finns här lika mycket fint att se på.

Syns snart!

Kramiz Maja

Camilla sa...

Oooooo så fina kort o vilka papper... Måste kanske slägna in en beställning på dom. Såååå användbara!!! Det var så roligt att ses sist! <3
Ha det bäst!!

Kraaaam

Tette sa...

Urgulliga kort det är verklig ögongodis!!
Ha en riktigt härlig Valborg.
Scrap-Kram Tette

Carola sa...

Åh vilka underbara kort, Cath!!!