torsdag 17 juni 2010

På väg till USA!

Ja inte jag, alltså, utan kortet här! Min kollegas systerdotter tar studenten så hon ville skicka ett fint kort. I turkost skulle det gå, och vad passar väl bättre än det här vackra G45-papperet...? Det är ljuvligt men nu är det tyvärr slut. Igen. Nästa gång jag springer på det får jag köpa på mig ett par stycken för jag älskar det.

Och idag är det 15 år sedan min förste son landade på min mage. Då var jag 26 år och storasyster väntade hemma... Vi åkte hem efter 12 timmar på BB, borta bra men hemma bäst! Vart har tiden tagit vägen? Min lille starke pojke som alltid gått sin egen väg! Önskar dig allt gott! Och jag är så stolt över den du är!

Imorgon blir det kalas, nu har jag gjort smörgåstårtor här och strax ska jag baka lite kakor också. Tiden jobbar emot mig så vi får se vad för slags vanlig tårta det blir. Förmodligen köpetårta... men det kan duga det med!

Dessutom får jag nattgäster imorgon för vi i AoS-redaktionen ska ha en scrapträff här i stan i helgen! Jättekul ska det bli! Varmt välkomna ska ni vara!

Kram på er!

Cath.

8 kommentarer:

Carola sa...

Jättefint kort!! Jag håller med dig, pappret är ljuvligt!
Kram

LillBlomman sa...

Hoppas att ni får det toppen och hälsa ALLA från mig! Älskar också detta papper!!! Så fint kort!

Kramar!

susanne´s smulor sa...

Håller med dej, pappret är verkligen ljuvligt...turkost är hur vackert som helst!!!

Lilo sa...

Vi kommer få sååååååå kul!!! =) Hälsa sonen GRATTIS!

j´hörnan sa...

vilket fint kort du är ju så duktig
tack för trevlig kväll om du vill och har tid titta in hos mig
kram maria

rosmariin sa...

Så fint kort! Blått har så många underbara nyanser!

Snor och Glamour sa...

Tack för en underbar helg!
Kan inte med ord förklara hur trevligt vi haft hos er. Även mycket trevligt med rundturen i morse. Kul att se Södertälje liv....
Hälsa familjen!
Kraaaaam!

Maritha sa...

Jag blev också glad för din hälsning, det är så spännande att se om det kommit någon kommentar. Nu har jag tittat på mycket av det fina du gjort och kommer att fortsätta att "titta in". Hoppas vi ses i Karlstad i höst igen, det var ju så trevligt. Tesa och jag har anmält oss.
Kram