fredag 11 juni 2010

Prinsessa i rosa!

Ännu ett alster från AoS som jag inte hunnit visa, en av de nyaste Magnoliastämplarna i härligt sällskap av rosa och guld!Det här blev riktigt sockersött! Vet en blivande 4-åring som kanske kommer få det här på sin födelsedag för jag tror nog att det skulle uppskattas!

Idag har det precis varit skolavslutning, ett skolår är till ända som varit lärorikt på många sätt. Det har också varit ett av de kämpigaste åren på länge. Men nu ser jag fram emot ett avslappnande sommarlov. Sedan stundar år 2 för mina elever. Fantastiskt ska det bli att få följa dessa elever i två år till.Kramar!Cath.

2 kommentarer:

LillBlomman sa...

Förstår att du haft ett tufft år! Beundrar alla lärare som gör ett så fint jobb med att lära nya generationer allt de kan! Jättesött kort, gillar allt guld och rosa! Passar perfekt till en liten sessa!
Just det, har du lust att följa med till Enköping i september? Det fanns platser kvar såg jag! Du kan ju ställa bilen här om du vill och åka med Cilla och mig sista biten. Kolla in på Enköpings pyssels blogg!

Många kramar!

Louise sa...

Å vilket fint kort du gjort. Men tittar man runt så finns det hur mycket fint som helst här inne i din blogg.
Stämplen är bara så söt som du använt.

Önskar dig ett riktigt skönt och trevligt sommar lov. Här slutar barnen inte förrens nästa fredad så dom får vänta lite till.

Ha det bäst å som sagt en riktigt trevlig sommar.
Kram Louise