måndag 5 juli 2010

Supertrevlig helg!

Japp, det har jag haft! Och övriga familjen också!

I helgen har vi  varit hos goda vänner i som har sommarstuga i Dalarna. Vi har ätit gott, övriga familjen har badat medan jag och min väninna åkte på mässa på Papperskraft i Leksand igår. Jag skulle inte handla nåt särskilt, hmmm... jotack, så gick det med det. Men jag som i stort sett bara handlar papper när jag går på mässor kom inte hem med ett endaste papper, jag kände mig superduktig. Däremot hittade jag lite andra nödvändiga saker förstås...  Min väninna A drog jag ner i kortmakarträsket strax före jul. Jisses Amanda vad saker hon har. Hon har snart mer än vad jag har... Och en minutiös ordning.

Vilket resulterat i att jag nu sitter här med ett hav av stämplar och försöker organisera... På hemvägen  stannade vi till i Insjön och gick in på Clas Ohlson för jag skulle minsann ha likadana lådor som A. Jag köpte åtta stycken. Nä okej, det räckte inte, TUR att det finns en CO-butik i min hemstad nuförtiden. Hoppas att de har dessa lådor.

Jag är egentligen en väldigt ordningsam person MEN mina scrapsaker har den senaste tiden befunit sig i ett långtifrån organiserat kaos. Sånt gillar inte jag. Har ju funderat och funderat på hur jag ska organisera nu när mina saker vuxit ur den förra lösningen. Men nu har jag det klart för mig och snart är det färdigt här, SKÖNT! Tack för hjälpen sötaste A!

NU ska jag dock sova. LOVAR att lite bilder från helgen kommer imorgon!

KRAM!

Cath.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv min kära vän för alla bra tips under vägens gång. Fnular själv på hur jag bäst ska få till de hela med stämplarna men lösningen närmar sig kram på dig:)Atti.

Aase sa...

Har du kommit på ett bra sätt att förvara stämplarna? Hade varit kul att se ditt organisering senare ;)

kram Aase

Åsa/asamia sa...

Visst var det kul på mässan, massor av fina saker att shoppa. Blev lite nyfiken på vad du köpt för lådor, tipsa gärna via mail:
aasamia@hotmail.com