fredag 13 augusti 2010

Nikki Sivils-kort till AoS!

Vi på Allt Om Scrap har blivit sponsrade av Nikki Sivils och jag hade turen att få ett generöst kit från serien  My sweet cherry pie. Bland annat gjorde jag några kort som inte har visats här så jag tar chansen att uppdatera bloggen lite.


Ett grattis-kort är alltid bra att ha på lager!


Här ett till, lite mer färgglatt!

Nu så har jag helgen kvar av min semester, snart börjar allvaret igen, på måndag börjar jag att jobba. Det känns faktiskt ganska så skönt att få komma igång igen, saknar mina elever. Det ska bli spännande att se vad som hänt med dem under sommaren!

Nu ni ska jag pyssla vidare, skönt att ha kommit igång igen och vet ni, jag har gjort nåt alldeles galet... bra!


Det ni! Det är några på Svensk Scrapbooking som dragit igång den här utmaningen och efter några vändor av funderingar så var jag ju tvungen att anta den eftersom jag med mitt ganska så digra förråd av scrapsaker använder långt mindre än jag shoppar. Det inser ju vem som helst är en ekvation som inte riktigt går ihop. Tanken är ju att jag ska pyssla med det jag köper, inte lägga på hög...

Sååå, man sätter upp sina egna regler och jag gör förstås några undantag, mina kit från Mollys och LYHK (och de kommande kiten räknas  inte in i det jag skapar - men de jag redan har gör ju det förstås ;D!). Så måste jag ju självklart köpa limprodukter och vit/svart cardstock om det skulle behövas.

Men annars - nada! Vilket känns som en lättnad, faktiskt... Jag har liksom en anledning till att inte shoppa alla härliga nyheter... Men sen, när jag skapat alla 100 alster - DÅ får jag shoppa igen, hurra!!! Hoppas hinna med detta tills den första helgen i oktober då jag ska till Karlstad, vore mindre skoj med shoppingförbud där...

Kramar!

Cath.

3 kommentarer:

Maiden sa...

Snygga kort!! :-)
Å nu e det bara till att göra ett par till... hi hi hi
Kram

BellaMio sa...

Ååå, jag som inte alls gillar färgglatt föllpladask för det gul/gröna kortet!!! Såååå snyggt!!!

Lycka till med din utmaning! Själv skulle jag aldrig klara det, hihi...

Kram!

Monika sa...

Å underbara kort Cath! Gillar båda lika mycket!