fredag 17 september 2010

Same same but different - och ett ljus!

Hej på er!
Var så dödens trött och slut när jag kom hem idag lååångt senare än beräknat efter en tuff arbetsdag, så jag tänkte inte alls blogga nåt. Men efter en kopp te och lite matförberedelser (näää, vi har inte ätit middag än) så känner jag att det är OK att sätta sig vid datorn en stund och t.o.m. visa lite av vad  jag gjort.

Först ska jag berätta att jag blev jätteglad för jag har ju det där shoppingförbudet ni vet, och mina pärlor började tryta, så jag har gnällt om det, ja. Men allra sötaste Turbomalin skickade mig en MEGA-RAK (RAK=-Random Act of Kindness) så jag blev alldeles stum, nu har jag här pärlor för ett bra tag framöver. Har dock inte hunnit fota dem för den här veckan har det gått i ett. Och idag blev jag också superglad för allra bästa DT-mamman Inger skickade mig ett härligt juligt paket, så snart kommer ni höra bjällerklang från Pysseltagens blogg!


Här ett ljus jag altrade till söta kusinen att ta med sig hem när hon var på besök här. Så skoj att stämpla på ljus.


Och så har jag gjort bröllopskort i massor den senaste tiden känns det som. Här ett som ska åka till Portugal, jag överöste inte med dekos just för den sakens skull utan försöket hålla det så platt som möjligt. Jag hoppas du blev nöjd, M, och att det kom fram med posten ordentligt... Jag vet ju att du läser... ;D

Ett till med samma Magnolia-brudpar och samma härliga Magnolia-papper, men det här skulle bara åka till Nacka så då kunde jag sväva ut lite mer... Här har jag embossat massor, chipboardhjärtat och bokstäverna är guldembossade liksom kanterna på papperen där jag dragit med en embossingpenna oxh sedan guldembossat. Riktigt skojigt men jag gick som i ett stoft av guld flera dagar efteråt. Med det här kortet deltar jag i Svensk scrapbookings temautmaning i september som alltså är just embossing!

En liten detaljbild, hoppas embossingen syns bättre här.

Nu ni ska jag fixa lite i köket med maken så ses vi kanske senare i helgen!

Kramar!

Cath.

6 kommentarer:

creatiesmarian sa...

Schitterende kaart prachtige kleuren
Groet, Marian

j´hörnan sa...

den är jättefin men har du skickat den till mig för jag har inte fått den än kram maria

Kamilla sa...

ÅÅÅh så fina :D
Både ljuset och kortet, jag gillar verkligen bröllopsstämpeln!!

Karolina/karehed sa...

Wow, så mycket snyggt du gjort sen mitt senaste besök. Gillar verkligen LO om ditt jobb! :-)
Kram Karolina

Gurkiss sa...

Gulligt av Malin :)

Jätte fint ljus och super fina kort *nickar*

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Louise sa...

Oj vad fina saker du hunnit med sen jag var här inne sist. Alltid lika roligt att besöka din fina blogg med massor av otroligt vackra alster.
Kram Louise