söndag 17 oktober 2010

Äntligen söndag!

Eller näääej, söndagar går så himla fort. Men jag har fördelen att ha mysdag på söndagar. Maken åker iväg på innebandyträning med de två yngsta så de är borta 2 timmar + restid, ialla fall minst 2,5 h. Så idag städade jag och scrappade. Och innan dess hade vi urmysigt fikafrämmande. Jag lyckades baka kladdkakemuffins och kolakakor, hurra! Laktosfria och laktosfyllda! Nja, inte kolakakorna, de blev bara laktosfria! Men goda! Ska försöka spara några så jag har nästa helg då jag får trevligt besök som behöver laktosfritt!

Jahaja, sen har jag lagat urenkel middag, potatisgratäng på påse som inte var ICAs och smakade skunk! Alltså jag är inte speciellt kräsen men... Icas egna har vi testat och den var riktigt god, hädanefter ska inga avsteg göras från Icas egna om det inte är så att jag lagar egen förstås! Därtill hade vi stekt kycklingfilé. DEN var supergod i alla fall.


Och så är det ju söndag och därmed en riktigt inspirerande söndagstidning! Härligt skojig utmaning hade Mison som jag tyvärr inte hann med...

Just det, scrappade gjorde jag till Mollys cc, fotar imorgon och lägger upp. Hade ju tänkt hinna fota de där Karlstadsalstren nån gång men nääej, det verkar svårt att komma till skott helt enkelt. Över huvud taget tycker jag dygnet har alldeles för få timmar eller så har jag alldeles för mycket att göra.

Och nästa helg, den är alldeles galen. Förutom att jag får Borås-besök och vi ska ha redaktionsscrapträff i AoS-tidningen lördag och söndag så är vi bjudna på både dop och 40-årsfest på lördag! Och ett annat kalas som vi måste tacka nej till.  Elise ska på ett kalas och har dessutom cup lördag  fick vi reda på idag. Och jag ska baka bullar till kiosken på lördag. Emanuel ska stå på Ica i Weda och packa kassar med sitt lag fick vi också reda på idag. Både fredag och lördag. Söndagen är något mer hanterbar, bara innebandyträningar som vanligt och sen ett årsmöte. Ja, och så min scrapträff då. Håhåjaja, jaaa, vi kan inte klaga på att det vi inte har nåt att göra i alla fall... ;D

Nix, pysseltid en liiiten stund till!

Kram på er alla rara människor!

Cath.

3 kommentarer:

Sanna F sa...

Låter ungefär som här, alltid något att göra, man behöver inte oroa sig för att sitta still och ha tråkigt.
Det var kul att vi hann ses hos Lilo i veckan!
Ha en härlig ny vecka!
KRAM

Åsa/asamia sa...

Jättefint julkort, enkelt med så fina detaljer.

Millis sa...

Tack för jättetrevlig fikastund, ni är så mysiga allihop! Såå gott fikabröd, du kan du. Dina alster här på sidan är alltid lika fina, du är superduktig!

Kram, Millis