måndag 4 oktober 2010

Energi-boost!

Jaa, jag har ju varit i Karlstad i helgen med min sötaste väninna Maggan! Vilken helt underbar helg! Den blev exakt så bra som jag ville, god mat (hmm, gick säkert upp flera kilo), trevligt sällskap och en massa scrap! Och väldans trevligt att bo på hotell, det är jag ju inte bortskämd med. Bilder av vad jag skapade kommer så småningom. Detta blir en vecka med mer jobb än vanligt då jag dragit igång med utvecklingssamtalen men nån gång ska jag väl hinna fota hoppas jag. Om inte förr så på fredag!

Väldigt lycklig är jag för jag vann 2:a pris i en kortskisstävling och 3:e pris i en bling-utmaning! Tänk att JAG fick pris när det fanns så många duktiga scrappare där som också var med! Tack ni snälla själar som röstade!

Igår var det ju söndag och då var det dags för en härlig söndagsbilaga igen, den här vill ni inte missa, skynda er in och kika!

Vi har gjort stationery boxar på lite olika vis, nu kan jag visa min här:


Här är den i öppnat tillstånd!


Här är korten och tagsen som var i.


Väldigt enkla blev korten men det ska ju få plats i boxen också! Den var väldigt skoj att göra och det var inte sista gången jag gjorde en. Just den här fick min kära granne för hon är världens bästa och snällaste!

Kram på er, nu ska jag strax sova!

Cath.

9 kommentarer:

Ninas hobbyblogg sa...

Håller med om att det var en underbar helg! Jättetrevligt att träffas igen :) Grattis till vinsterna!
Tittar snart in igen och kollar på helgens alster :-)
Kram Nina

Zornitsa sa...

En sån box står på min Att göra lista! Vad fin din är!!! Det låter som du och Maggan har haft en toppen helg! Men snart måste vi väl ses? Ta med dig Maggan på en träff!Kram

sara_80 sa...

Vilken läcker box! Så snygg!
Tack för trevligt sällskap under middagen i helgen! Så roligt att få träffa dig :)

Kram Sara

Gurkiss sa...

STORT GRATTIS till vinsterna :)

Jätte fin stationery box du gjort *nickar*

kram kram Gurkiss

LillBlomman sa...

Men shit vad snygg!!! Vilket jobb!!! Men STORT grattis! Missade ju hela söndagen då vi vart i butiken hela tiden men nyfiken blir jag ju!!!! Vart bodde ni? Hann inte fråga det! Kramar!

Essmo sa...

Grattis till vinsterna! å vilken häftig box! Jätteläckra kort! =)
kramkram!

TesaB sa...

SUPERFINT set, vilket otroligt jobb!!! Och grattis igen till vinsterna - det var du verkligen värd, jäääättefina grejor!!! Och tack för väldigt trevligt sällskap!

MiaS sa...

Wow, vilket arbete och vad vackert!

Anonym sa...

Oj, vad himla snygg boxen blev. Fantastiska kort du har gjort och stoppat i. Du verkar ha haft en härlig helg. Må så gott. kram...tyrasmatte.