måndag 25 oktober 2010

Till en SSK:are!

Ja, en inbiten SSk:are bör få ett kort som passar, jag hoppas att detta gjorde det... Tror minsann att det blev uppskattat. Min väninna beställde det till sin man och jag funderade ett bra tag innan jag kom på hur det skulle bli... jag har lekt loss med cardstock här.


Här är den raraste beställning jag fått tror jag, en av sonens klasskompisar ringde mig och ville beställa ett kort till sin mamma... jag hoppas att hon blev nöjd. 


En liten close-up!


Och här kommer mitt och vännernas kort till 40-åringen som fick SSk-kortet. Jag gjorde ett mer neutralt och wellpapp är verkligen min nya favorit!


Vi har haft en härlig helg och varit på trevlig 40-årsfest. Vi som skulle få en intensiv helg fick en något mindre intensiv då diverse tillställningar av olika skäl sköts på framtiden. Men vi hade jämt skägg ändå, ska jag säga.

Nu ska jag strax gå och lägga mig för imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter. Det är så det heter va? Man måste tänka positivt tror jag, idag har det varit väldigt mycket måndag. Faktiskt hela dagen!
Praaaatiga barn, och det är klart att barn ska prata men kanske inte på lektionerna...
Och kanske inte när deras lärare säger åt dem att vara tyst... Hmmm....

Kram på er!

Cath.

4 kommentarer:

TesaB sa...

Kalasfina kort alla tre. Det första är grymt läckert, vilket jobb!!!

Maiden sa...

Superläckra! Det första blev verklgiken superläckert! Å beställningskortet till mamman var ju bara för gulligt!! Klart mamman blev glad! :-)
Kram

Millis sa...

Klart jag blev glad! Dels för kortet, så klart men också för att hon vågade ringa dig!
Jättegulligt av er båda två, tack!!

Kram!

creatiesmarian sa...

Prachtige kaarten
Groetjes Marian