lördag 27 november 2010

Kramgo idag igen!

Ja, man kan väl inte få för lite kramar, väl? Alla behöver en, så är det! Det blev ett kort med den söta lilla Magnoliaflickan  färglagd med distresser. Jag har använt diverse restpapper och sålunda känt mig lite duktig igen!

Jag är ganska så nyligen hemkommen från Bålsta och Scrapgalens julmys där jag har spenderat dagen framför allt med sötaste vännen A men också med andra så goa härliga scrappare. En riktig energidag har jag haft och jag kan lova att det var välbehövligt efter den här intensiva veckan.

Jag hade dessutom turen att vinna på en av utmaningarna, man skulle scrappa ett lila julkort, jag fotar det imorgon så ni får se. Jag vann vackra papper från senaste Maja Design-kollektionen. Tack ni som röstade på mitt kort, men med tanke på att det
var så många fina kort så trodde jag absolut inte att jag hade en chans
men jag blev verkligen jätteglad!

Imorgon är det första advent, det är sjukt så fort tiden går, Jag ska städa, tvätta och baka imorgon. Min man har varit söt och satt upp adventsbelysningen här idag så det lyser i alla fall fint i fönstren och på balkongen.
Jag älskar advent, det är en härlig tid!

Vi ses imorgon!
Kramar!

Cath.

3 kommentarer:

Pysselfröken sa...

Hej!
Grattis till vinsten av Maja design-pappren. De är såååå fina. Måste ha!
Gillar ditt fina Magnoliakort. Vackra färger och fint dekorerat. Trevlig första advent! Kram

Maiden sa...

Avis på att du varit på träff... ;-)
Jättefint kort - gillar bokstäverna åxå!
Kram

Aase sa...

Åh vad söt hon är den lilla Magnoliaflickan...Vad kul att du varit på träff alltid lika givande eller hur? Grattis till vinsten :)

Hoppas du får en fin första advent och mys med familjen.
Kram Aase