söndag 16 januari 2011

Skööööna söndag med ett tävlingsbidrag!

Hejhopp!

Söndag och det regnar, plusgrader borde vara förbjudet i januari.... Jag har INTE stuckit näsan utanför dörren faktiskt. Har fixat med det ena och det andra, städat lite och plockat fram lite som jag tänker pyssla med senare... först väntar lektionsplanering och middag. Idag blir det mumsigaste laxen.

För ett tag sen blev jag ombedd att göra ett kort till makens kollega som fyllde jämnt. Min nya deal med mig själv är att beställningskort ska göras till någon utmaning så slipper jag ha så mycket ångest... och det funkar... Hittade en så snygg skiss hos Scrap&Hobby som jag tog itu med. Här är resultatet:


G45 är en hit till manliga kort, men jag börjar känna mig lite lätt tjatig.... Får hitta fler bra manliga serier... ;D.


Insidan där jag löste problemet med att få dit presentkortskuvertet mellan två bitar av wellpapp. Det är själva kuvertet som jag har stämplat på... och det tog tydligen ett tag innan jubilaren förstod vari själva presenten låg.... hihi!

Sen har ni väl kikat in hos Allt Om Scrap, ny rykande färsk och idag en riktigt snöig söndagsbilaga (vädret till trots).

Kraaam!

Cath.

4 kommentarer:

Marian de Maijer sa...

Prachtige kaart echt heel mooi ontwerp
Groetjes marian

Essmo sa...

Vilket supercoolt kort! Det är svåååårt å gäörakort till grabbar,mendu är ju kanonbra på detta! =) Jag har heller inte varit ute idag.. hua.. sicket trist väder.. kram kram!

Linapyssel sa...

Toppen tolkning av skissen denna månaden! Jag håller med dig att Graphic 45 rockar vad det gäller manliga papper... du rockar med att få till det! Kul lösning med kuvertet på insidan!!
Tack för ditt finfina bidrag och Lycka till i tävlingen hos oss på Scrap&Hobby
Kram Lina

Maiden sa...

Superläckert! Jag gillar ju lite manligare kort... :-)
Du, var kommer Grattis stämpeln på insidan ifrån? Håller på att laminera mina stämplar å jag har den men jag minns inte var jag köpt den eller vilka som gör den...
Kram