lördag 16 april 2011

Det andra kortet till min kollega...

...som fyllde 60 härförleden kommer här! Hon älskar lila nämligen! Och såklart gjorde jag ett stafflikort, kan ju inte låta bli att göra såna till stora bemärkelsedagar, tycker det är bästa vikningen!


Nu har jag påsklov! Jag ska bara jobba liiite... Men idag tar jag helledigt. Jag vaknade redan kvart över 4 imorse av en solosångare som satt i trädet härutanför, men jag gick upp och stängde fönstret och kröp ner i sängen igen och lyckades somna om. Sen sov jag till halv nio så nu känner jag mig riktigt utvilad.

Ska ta en sväng ner på stan idag och se om jag lyckas med konststycket att köpa ett par, eller kanske två om jag har tur, byxor. Just nu alternerar jag mellan två par och det har varit tråkigt riktigt länge men jag HATAR verkligen att köpa byxor... så därav läget. Dax att ändra på det nu tänkte jag. Det är ju så mycket roligare att köpa kläder till barnen, men nu ska jag försöka låta bli det... får se om jag lyckas...;D

I alla fall så är det härligt strålande solsken idag, som gjort för premiär för en glass i vårsolen, ska testa en av nyheterna tänkte jag!

KRAM! Önskar er en underbar dag!

Cath.

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Mycket,mycket snyggt!
Me like massor =))
Ha en trevlig helg
Kram//Y

onkis sa...

Jättefint!!
Lila är så snyggt,lycka till på stan.

Petra/Paradise sa...

Jag har också svårt att hitta/köpa byxor åt mej själv. men i gengäld blir man ofantligt glad när man (faktsikt) väl har hittat ett par! :)
jag har nog aldrig lyckats med bedriften att köpa 2(!)par byxor, så jag säger..Lycka till! ;)

Ditt lila grattiskort är superduperfint!!!
Så snyggt med Stafflikort!!

Många kramar Petra

Louise sa...

Hej
Ojh så mycket fina saker du har lagt ut.
Läckert när du skärt ut med spellbinder gissr jag i allafall att det är.
Verkligen jätte fint blev det.
Kram Louise

smuulan sa...

Jättefint kort! Ja, det är något "elegant" över stafflikort. Lycka till på stan ;)
Kramis