lördag 23 juli 2011

I mina bildmappar...

... kan jag fortfarande hitta ovisade alster. Tydligen. Detta kort gjorde jag i mars! Det är ett himla bra tag sedan. Men nu finns det till beskådan i alla fall!


Magnoliastämpel som jag gillar massor och det passande papperet är en sån där lådvärmare som äntligen kom till användning! Därför ska man inte kasta nånting! Eller hur det nu var!

Idag har vi spenderat en del av dagen på Heron city. Det borde vi göra oftare. Vi delade upp oss och såg 3 olika filmer, så där är det när åldrarna och intressena skiftar. De stora grabbarna såg Kronjuvelerna. Maken och äldsta dottern såg senaste Harry Potter. Jag såg Kung Fu Panda 2 med de två yngsta. Jag ser verkligen ALDRIG på film, måste nog gå iväg på bio oftare. Då kan man ju inte göra så mycket annat än att sitta kvar. ;D

Önskar er en trevlig fortsatt helg. 

Kramar, Cath.

6 kommentarer:

Aase sa...

Näe på bio får man allt sitta still även om man blir lite kissnödig ;) för det är ju pinsamt att gå förbi alla i raden :=)

Kram

Marian de Maijer sa...

Heel mooi
Groetjes

Lottas vrå sa...

Vilket härligt kort. Verkligen passande papper till stämpeln.

Sommarhälsningar Lotta

Catta/eldhexan sa...

Vilket härligt sjörövarkort! Du har så rätt, man vet aldrig när man får användning för sina udda pysselmaterial, slänger aldrig en grej! (kanske därför jag börja växa ur min pysselhörna, ha, ha)

Du är så välkommen att beställa hem lite tulpaner. Det gläder mig att du tyckte om stämpeln! =)

Kram! Catta

Ps: Tack för at du bjöd på den entusiastiska damen med svamparna, ha, ha, fick mig ett riktigt gott skratt där! Ds

Tina Andersson sa...

Jättefint kort! Jag gillar oxå Magnolia stämplarna..Ha en bra dag Kramiz Tina

Annette sa...

detta kortet tycker jag verkligen är ursnyggt