lördag 9 juli 2011

Till två 60-åringar!

Och jag blir väl aningen tröttsam men jag fortsätter att beta av mina ovisade alster. Här följer två kort till 60-åringar, varav det första är från en kollega till hennes väninna, tillika min svågers syster. Hmmm, det löd väl inte direkt färgmässigt enligt beställningen men JAG älskade de här papperen och jag blev väldigt nöjd med kortet! Min kollega också, faktiskt,  så jag hoppas att även Irene tyckte det var fint.


Nästa kort är till en av mina  kollegor och jag antar att ni kan gissa att hon är lärare i textilslöjd. Jag hittade trådrullestickers bland mina gömmor och använde flera band och spetsar på kortet samt sydde på maskin, tänkte att det skulle tilltala henne.


Snart kanske jag till och med har något nytt att visa er. ;D

Igår var jag och familjen hos våra vänner och hade sååå mysigt hela dagen (TACK!!!) och när vi åkte hem därifrån så ringde jag Lilo och våldgästade henne några minuter för att hämta mitt julikit från Mollys.

Idag, alldeles om en stund, ska jag och kära väninnan S åka iväg till Bålsta på scrapträff hos Petra med trevliga butiken Scrapgalen! Det känns som jag bara har feel good-dagar nu =D.

Och, apropå feel good, inte för att jag längtar så jättemycket till hösten just nu, men jag ser så mycket fram emot att få åka till Skåne första helgen i oktober och träffa goaste DT-mamman och finaste DT-kollegorna på Pysseltagens  scrapträff! Tänk att ha nåt så härligt att se fram emot!

Kram på er! Önskar er en härlig julidag!

Cath.

3 kommentarer:

onkis sa...

Två jättefina kort,och jag är helt övertygad om att beställarna blev jätte nöjda för dom snygga kortet.

Maja/eyovine sa...

Läckra kort =) Gillar speciellt det översta. Vad du varit produktiv!!

Kramiz Maja

Essmo sa...

Vilka superfina kort! Den understa vikningen var ju görcool! Gillar massor!
kram på dig!