tisdag 19 juli 2011

Ungefär så här mycket

fastnar jag på bild ;D. (Fast det kanske är tur?) Sonen fastnar desto mera men här slängde jag över kameran till maken som pustade och stånkade men jodå, han lyckades knäppa ett par bilder i alla fall! Det här är från förra veckan när vi var en sväng till Mariefred och bara fikade och gick runt slottet och kikade. Slottet var stängt och frågan är om de små barnen haft nån större glädje av att gå runt och titta på alla dessa porträtt som slottet inrymmer. Vi får nog åka dit själva nån gång!


Jag har väntat på bra ljus för att kunna fota mina layouter från förra helgen. Idag kom det fina ljuset och vackra vädret, men ser ni jag har stått vid spisen och lekt konditor hela dagen! Min lilla mamma har varit här sen kl 13 när mannen kom hem från jobbet. Vid 4 kom svärmor och åt middag med oss. Kl. 18 kom vänner och släkt och jag kände mig bra gnällig när jag läste vad jag skrivit i inlägget under... Jag tror nog att jag hade 17 gäster här ikväll. Så har jag fått en massa fina presenter också! Det känns inte alls tokigt att fylla 42. Faktiskt! Jag ska nog fota allt fint jag fått! Bäst var nog presenten från Elise som i ett egenhändigt gjort presentkort  lovade att vara "personlig assistent" åt mig i en hel vecka UTAN att gnälla! Det ni ;D!

Och nu, nu SKA jag scrappa faktiskt! Har laddat hela dagen och Kajsan har ritat en sån fin skiss som jag minsann ska scrappa efter idag! Skulle gjort det häromkvällen men då tog orken slut..

Kramis!

Cath.

1 kommentar:

Lindha sa...

Stort grattis!! Visst är det alltid så att det är fler kort på barnen och männen än på oss, som alltid har en tendens att stå bakom kameran?!

Kul att du fastnade iaf!!

Hoppas du får en avkopplande stund med scrappandet!!

Kram Lindha