torsdag 28 juni 2012

När man har riktigt bråttom...

...och inte riktigt hinner... ja då kan man ändå ha ett kort kvar som man är nöjd med.


Hm, hur menar hon egentligen? Jo, Svensk Scrapbooking, detta excellenta forum, har haft en skojig utmaning    ikväll. Man får en utmaning och allt ska vara fotat och inmejlat på en timme! Det du! Jag stod dessutom i tvättstugan och manglade i godan ro  mitt anletes svett för att bli klar och kunna gå och anta utmaningen. Så gjorde jag och jag hann - men min dator är suuuuperseeeeg så jag hann inte i alla fall. Efterklok: Borde fotat med mobilen och mejlat. Hade gått på några ögonlock bara. Jaja, det vet jag till nästa gång nu! 

Men kortet finns ju där och det blev jag faktiskt nöjd med. Jag är mindre nöjd med den röra som lyckades kreera sig på  mitt skrivbord under en hektisk period av 20 minuter. Men, men - bara att städa! 

Utmaningen? Jo, en bingobricka där jag valde raden metall - mist/spray - textstämpel - utstansat/punchat och  wellpapp. Sen la jag till pärlor. Och efter att jag stressfotat la jag till en bit spets som jag hade tänkt ha med men som jag glömde bort i den allmänna villervallan. Så den får du inte se ;D.

Nu ska jag ner och hämta upp tvätten sen ska jag pyssla mer för jag blev taggad nu! =D

Kramar, Cath.

6 kommentarer:

Cornelia sa...

Härligt kort!
Jag hade aldrig i livet klarat av att göra ett endaste kort på 1 timme. Därtill är JAG alldeles för seg! *S*

Ha det gott i sommarvärmen, som kommer SNART! Det vill jag... och då blir det så!

Majsan sa...

Men woow så snyggt på så kort tid, hade jag aldrig klarat :)

KRAM MAJSAN

Lottas vrå sa...

Kul utmaning!
Gillar ditt kort. Lite av en tidsoptimist? Känner igen det där...
Kram

BellaMio sa...

Wow!!! Jag msåte säga att du verkligen fått till det med tanke på tiden!!! Läste om utmaningen men gav upp innan jag ens försökt, hihi. Tar ju typ 2 dar att få ihop ett kort för mig ;)

Kraaaaam!

P.S. Du har väll inte missat min födelsedagscandy?

Ami sa...

Det blev riktigt härligt. Tyvärr hann jag inte vara med på utmaningen den här gången, då vi fick gäster. Men nästa gång kanske.

j´shörnan sa...

hej på dig jag undrar när får man se på nya bilder på din blogg kram vi ses kanske sen