tisdag 20 april 2010

Tänk vilken tur!

Att det går att schemalägga... om det nu går, misslyckades nyss och då publicerades hela fastän jag klickat på schemalägg så då tog jag bort och började om från början... jaja... Här i alla fall ett kort som jag gjorde till allra sötaste lilla A som fyllde 4 år för ett tag sedan! Det är med en så söt Magnolia tycker jag.Ni missar väl inte alla de nya fina Magnoliastämplarna och papperen som rasar in hos Pysseltagen? Helt fantastiska tycker jag de är... Vill ju ha alla men det går ju inte... i alla fall är några stycken på väg hen till mig...

Nu önskar jag mig bara lite pysseltid... bristvara på det just nu... men på lördag då ska jag till Zornitsa på träff och det ser jag verkligen fram emot! Wihooo!

Kram på er!

Cath.

6 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Fint!

Nicola sa...

Tjusigt kort!

Essmo sa...

Vilket fint kort! =)
Ååh va skoj med scrapträff! Hoppas ni får jätteskoj!
kram kram!

Ninas hobbyblogg sa...

Jättefint kort!
Kram

Camilla sa...

Jättegulligt kort! Kan du inte komma förbi Pyssloteket innan??? På lördag alltså. Dom öppnar tolv o jag ska vara där ;)!

Kraaaam

Louise sa...

Jätte fint kort. Färger dekorationer allt har du fått till på bästa sätt.
Har även tittat runt på din blogg och har hittat massa fina saker du gjort. Du är verkligen kanon duktigt. Alltid kul att få ny insperations när man är ute på en blogg runda.

Ha det bäst.
Kram Louise