tisdag 29 juni 2010

Kort med distressruta

Ja här kommer kortet jag lovade lägga upp igår... men lite annat kom emellan. Jag älskar att jobba med distresser så självklart hoppade jag på distressruteutmaningen på Svensk scrapbookings midsommarcrop. Jag valde att göra ett ganska enkelt och stilrent kort. Älskar min trädstämpel som jag bara använt en liten del av på det här kortet.


Idag har vi varit till stranden och njutit. Om jag har badat? Gissa.... ;D

Kramar!

Cath.

6 kommentarer:

TesaB sa...

Superläckert kort. Gillar färgkombinationen massor och trädet är verkligen fantastiskt. Låter skööööönt med en dag på stranden!

Karolina/karehed sa...

Härligt kort med sköna färger! :-)

LillBlomman sa...

Vackert och i toksnygga färger!!! Gillar dina andra bidrag med, särskilt det blåa!!! Hoppas att du har det och mår bra! Önskar dig en underbar sommar nu! Känns som du behöver det efter allt tufft! ja, du vet. Sug i dig sol och energi! Hoppas att du kan hänga med i september! Både jag och Cilla åker till Karlstad med Petra också! Jag åker upp själv på lördag morgon och sover en natt. Kul ska det bli! Kramar!

Aase sa...

Ljuvligt som vanligt.
Jasså du är ingen badkruka? :=)

Kram

Maritha sa...

Stilrent och smakfullt kort, dina LO är också jättefina. Visst var det kul med midsommarcropen. Jag har fått mersmak på utmaningar.

Essmo sa...

men shit, vilket supersnyggt kort! Me like!!
kram!!