söndag 27 juni 2010

TVÅ layouter till Svensk scrapbookings cc

Helt otroligt så fick jag faktiskt gjort hela två layouter till Svensk Scrapbookings midsommarcrop som avslutas idag! Det är inga mästerverk förstås men jag gillar dem båda! Det känns ju trots allt som det viktigaste eller hur?

                            

Här ett foto på lilla loppan för ca 3 år sen, då hon hade en glugg, det var en helt oemotståndlig skiss som jag följde här och övriga dekorationer kändes totalt onödiga - spillpapper har jag använt - YES! Duktiga jag! ;D


Också ett gammalt foto, men bara 2 år gammalt är detta, när äldste sonen slutar sexan, och den här är gjord till utmaningen ordet, och ordet var sommarlov!

Jag har gjort ett kort också men det kan jag spara tills imorgon!

Kramar och godnatt!

Cath.

4 kommentarer:

Emma sa...

Idag kom paketet!!!! TACK så jätte mycket - det var ju hur mycket som helst!!! Längtar tills jag får sätta tänderna i det :)

Aase sa...

Super läckra båda två...
Elise glugg är ju så ljuvlig ;)

Njut av ditt sommarlov det är du värd ;)
Kramkram Aase

A'laEmmeli sa...

Tack så mycket för din fina kommentar i min blogg! :) Superfina layouter du gjort, jag älskar när man får till att använda fler än ett foto på layouterna! :) Kram Emmeli

Petra sa...

Tycker båda dina layouter är jättefina. De ska ju berätta din egen historia och inte alltid vara mästerverk. Jag gillar dessutom när fotot eller fotona är i fokus precis som i din "gluggen".
Kram
Petra