fredag 20 augusti 2010

Fredag!

Ja, nu är det äntligen fredag, och det har varit en helt fantastisk med intensiv vecka, den första efter sommaren. På måndag kommer eleverna, glada och förväntansfulla och då är faktiskt allt klart. Böckerna är uppackade, klassrummet möblerat och städat minutiöst (av mig, som lärare får man vara det mesta i en person), välkomstbrevet skrivet och vi lärare i årskurs 2 och 3 och FBK ska hälsa eleverna välkomna med skönsång på skolgården. Vi har till och med spelat in oss själva idag så det blir en något maffigare kör än bara vi 7... det blir ju dubbelt upp då liksom. Spännande ska det bli!

Så det känns skönt, nu ska jag koppla av i helgen med scrap i goda vänners lag imrogon på dagen och sedan en kräftskiva i andra goda vänners lag. På söndag ska jag fortsätta planera inför höstterminen. Det blir en toppenhelg.

Det här kortet gjorde jag till AoS och visades i förra söndagens bilaga där flera scrappade om temat hemma. Jag hann svänga ihop ett kort.
Jag gillar verkligen prickar och färgglatt!

Nu ska jag svänga ihop något helt annat, nämligen ett par
kladdkakor att ta med till kräftskivan.

KRAM!!!

Cath.

7 kommentarer:

Maiden sa...

Men å så läckert med huset å staketet!! Hur har du gjort???
Kram

creatiesmarian sa...

Mooie frisse kaart.
Groet, Marian

Luna D Sign sa...

Vilka fina kort du gör! Tänkte passa på att meddela att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

LillBlomman sa...

Blir så glad av att läsa om lärare som du!!! Du kanske ska flytta till Sollentuna och bli lärare till min plutt om några år? Snälla då:) Jättefint kort med häääärliga prickar! Kramar!

Karolina/karehed sa...

Underbart kort med snygg färgkombination. Huset och staketet blir så effektfullt när det är i vitt.
Kram Karolina

Maritha sa...

Så lckert kort! Jag gillar siluetten av huset.. Häftigt!

ANNAANNA sa...

Prickigt är aaaaalltid snyggt ;)