onsdag 18 augusti 2010

Lite nya kort!

Hej på er! Visar äntligen några beställningskort som jag har gjort. Har gjort två till assyriska flagg-kort (som jag skulle kunna sysselsätta mig med hela dagarna om jag så ville men det vill jag ju inte, lite tråkigt i längden blir det faktiskt). Bägge dessa kort nedan är beställningar från kollegor.


Detta kort skulle inte vara så "gulligt" och inbjudningskortet gick i de här färgerna så det blev så här... valde bort ett stämplat brudpar för det hade inte passat tror jag. Hon blev nöjd i alla fall, hon som beställde... Härlig gul färg är det i alla fall!
Och här kortet till en som tagit juristexamen. Alla tre kort som jag gjort med assyriska flaggan har jag faktiskt gjort olika, och två har jag till och med vågat mig på att ha blommor på, fastän det är killar som ska ha dem, och riktigt bra har det blivit. =D Och den skaprsynte noterar förstås att jag har gjort just stafflikort, huuur det nu gått till, men det liksom bara blev så... ;D

Nu borde jag nog gå och sova men jag blev lite sugen på att göra julkort så jag ska nog kika på vad jag har, jag måste scrappa på nu så att jag får 100 alster gjorda så jag kan shoppa igen! Haha, såg massa nytt fint från Formexmässan, men jag har ju att skapa av så det får komma i första hand... ;D

Kram på er gulliga fina människor som tittar in här! Jag hoppas hinna gå en bloggrunda snart.. men just nu är det mycket att stå i på jobbet, jag kommer före arbetstiden börjar och går hem ett bra tag efter den har slutat... men så vill jag ha allt klart och fint i klassrummet på måndag också!

Cath.

7 kommentarer:

Maiden sa...

Supersnygga! Å gissa vad, jag har faktiskt aldrig testat staflikort... Men du har gjort mig sugen, ska nog testa snart!! ;-)
Kram

Hegu sa...

Superfina...det var verkligen en fin gul färg du har hittat!:) Jag har aldrig gjort något stafflikort men jag känner mig lite sugen att testa. Kan kanske bli ett julkort...

Vi ses på lördag!

Kram
Helen

Lisa sa...

vad coolt. jag har bara fått gjort turkiska :)

TesaB sa...

Ursnyggt! Det gula är en riktigt solig vitamnininjektion, otroligt härliga färger!!! Och det andra - wow, vilket helt otroligt perfekt kort till en nybakad jurist med bakgrund där!!!

Jozebelle sa...

Jag måste ju säga att det gula kortet fick mej att lysa upp det var underbar färg, ovanligt för bröllop, men glatt helt klart!

Monika sa...

Så fina, och så läckert det gula kortet blev!

Gurkiss sa...

Himla snygga kort du gjort :)
Kul när man får beställningar :)

Idag kom blogcandy´t i brevlådan :)
Tusen tusen tack.... Oooh det ska bli såå kul att sätta tänderna i alltihopa :)

Kram Gurkiss