söndag 20 februari 2011

Det är gott med kaka....

...men så klart är det smeten som är godast. Det här var ju foton som var helt självklara att scrappa när jag fick senaste Mollys-kitet i min hand, det som passande nog heter Mumsiga muffins. Bokstäverna hör inte till kitet, jag har tagit en salig blandning ur mina gömmor. Men dekorationer och papper är förstås från kitet! Nja bandet är från gömmorna ur ett tidigare kit antingen från Mollys eller LYHK!
Nu blev jag ju ruskigt sugen på att baka men vet inte om jag kommer att hinna med det, nu ska jag göra iordning frukost och sen ska jag skjutsa dottern till simhoppet som börjar kl. 9. Då tar jag min stickning med mig och jaa, jag ska fota mina Lovikkavantar så ni får se att jag inte ljuger...  ;D Nu håller jag på med fjärde paret så nu börjar jag få rutin...

Idag är det söndag och vill ni som motvikt till min färgglada layout se på alster åt det mer shabby chica hållet så föreslår jag att du klickar dig vidare till en rykande färsk söndagsbilaga!

Kram på er ni fina fina bloggläsare!

Cath.

3 kommentarer:

TesaB sa...

Vilka härliga foton, man riktigt ser hur gott det är! Jättefin layout, så läckert med alla olika bokstäver i den långa titeln!!!

Ha en fin söndag!

LillBlomman sa...

Wow! Kan du sticka, också!!! Härlig lo och lik dig också! Barnet alltså:) Kramar!

Petra/Paradise sa...

Vilken härlig färgklick!!
Härliga foton och det är så sant!
Smeten är alltid godare än kakan!! ;)
Jag bakar sällan, för jag är så sjukt duktig på att äta upp alla kakor själv ;)
..inte så bra för figuren kanske..så då är det bättre att köpa färdiga kakor när man väl ska ha fikabesök ;)

Tack för en toppenfin layout idag!!
KRAM Petra