onsdag 23 februari 2011

Snabbscrappat eller tack gode Gud för alla stickers!

Ja ibland blir det bråttom även för den mest välplanerade. Jag kan dock inte skryta med att jag är den mest välplanerade så därför blir det ganska ofta ganska bråttom. Det är då det är tur att de finns. Stickers av olika slag. Smack, smack så blir ett kort färdigt. Nåja, nästan i alla fall!


Ett kort till en 5-årig stjärna som jag nästan tyckte blev lite väl tufft. Hade lika gärna kunnat stå 15 på det där kortet. Men han (läs: mamman) blev nog glad ändå! I den där åldern så är ju presenterna viktigast.


Här ett annat kort som jag tyckte jag räddade upp ganska så okej. Egentligen har själva kortet legat klart länge, men så var det en misslyckad embossing på, och det kom jag äntligen mig för nu i helgen att dölja med fler stickers för det var panik med ett födelsedagskort! Och jaa, det blev ju helt okej.

Så visst är det tur att det finns stickers....

Imorgon är det torsdag! Yay! Gillar torsdagar, då är det snart fredag och så slutar jag tidigt! Om jag nu lyckas komma ifrån jobbet, men jag måste svänga förbi Lilo och hämta kurs-kitet så jag måste komma ifrån hyfsat. Jag ska ju gå kurs med Mollys och Mahlin i helgen, ska bli så kul!

Önskar er en fortsatt trevlig vecka!

Kramar, Cath.

4 kommentarer:

Marian de Maijer sa...

Heel gezellige kaart
Groetjes

Essmo sa...

Vilka superfina kort! Himla bra med stickers! =)
kram kram!

Lena sa...

Ja du, stickers är väldigt bra. Dina kort är väldigt fina.
Hoppas du får en trevlig helg. Kram Lena

Monika sa...

Så somrig och fin denna är! Älskar det blåa pappret med blommorna på.