måndag 25 april 2011

Bidrag till Scrappiz CC

Hej på er!
Idag känns det som söndag fastän det  varit måndag hela dagen, hela veckan kommer bli upp och ner tror jag... Men det blir ordning på torpet här imorgon då jag börjar jobba igen. Det känns bra! Vi börjar med studiedag och eleverna är fortsatt lediga. Men för mina yngsta så blir det fritids!

Idag avslutades Scrappiz CC. Massor med roliga utmaningar och jag hann med tre. Med tanke på att jag inte hunnit eller orkat scrappa nåt på hela veckan förrän igår kväll så är det väl okej. Jag hade ju tänkt scrappa mycket mer den här veckan men det blir liksom inte alltid som man har tänkt sig! Vi har ju möblerat om istället. Härligt väder har det varit men jag har knappt varit ute... Jo, men inte mycket.


Här ett kort med ljuvliga Inkido-papper. Och Inkido har äntligen fattat galoppen och gjort dubbelsidiga papper, TUSEN TACK! Sånt gillar jag mycket! Stämpeln är från Forma  hantverk och kortet är en beställning. Det blev väldans romantiskt men jag hoppas det går hem. Det var en skissutmaning från just Forma Hantverk.


Här är också en skissutmaning och det här kortet har jag gjort bara för att det är kul. Den som höll i utmaningen var Gummiapan. Papper från Maja Design och stämpel från Vilda.


Ännu  ett kort bara för att. Bra att ha på lager! Utmaningen från Kortmakaren var "skapa i rosa och ha med minst en stämpel". Papperen är från G45 och stämpeln en av favoriterna från Inkido.

Kram och godnatt!

Cath.

3 kommentarer:

Susy sa...

Underbara kort!
KRAM SUSY

Frideborg sa...

Dessa kort gillade jag verkligen. Enkla, men ändå så vackra.

Kram Marina

La Vikinga sa...

Jättefina kort - gillar det med rosa blommor speciellt!!!

Charlotta