tisdag 26 april 2011

CC hos Mollys!

Helt otroligt så hann jag med tre bidrag till Mollys CC också. Maratonscrapping med tanke på att jag började så smått i söndags kväll. Det beige kortet här nedan gjorde jag klart i morse, en kollega hade beställt det.

Först här är ett bidrag till Utmaning 7 - Kort! Efter en skiss av Carina har jag gjort det här kortet som blev ett näää, kan man tänka sig - stafflikort! Heeelt otippat! ;D Grönt är skönt och här har vi Maja Designs fina fikakollektion som fick bli ett kort till en naturälskande 60-åring.


Här kommer mitt bidrag till Utmaning 5 - Kort! Här skulle man scraplifta Lilo och jag hoppas det syns att jag tagit efter den stansade kanten till höger och uppsättningen av papper. Färgerna är dock helt andra och jag har några fler blommor. Dessutom har jag ett vykort istället för ett stämpelmotiv. Och så blev det ett Z-folded card, jo jag kan variera mig liiite.


Till sist då en layout som jag blev väldigt nöjd med, egentligen tycker jag den är helt galen men den är ändå cool på nåt sätt och änrligen fick jag användning för den här overlayen som kom i februarikitet från Mollys. Layouten är en lift (nja, nästan en case va?!) av Lilos layout i Utmaning 4 - layout.


En liten närbild kan ju inte skada...


Sååå, det var allt för ikväll, nu ska jag förbereda mig inför morgondagen då det är arbete med eleverna igen! Skoj!

Kramar till er alla!

Cath.

4 kommentarer:

Marian de Maijer sa...

Je kaarten zijn allemaal prachtig en heel verschillend
Groetjes

Cornelia sa...

Vilka fina saker du gjort! Speciellt korten gillar jag MASSOR!!!! Superfina!

Essmo sa...

ååå va massa fint! Korten är heeelt ljuvliga å layouten är kanonsnygg!
kram kram!

Lilo sa...

Wow wow wow!!! Men du! Vilken cool LO. Det blev som en helt annan LO när du har svart till overlayen. Har mest sett overlayen med rosa och "gulliga" färger. Det här är tufft!!!