söndag 26 juni 2011

Två kort till SS CC!

Hej på er! Nu är midsommarhelgen alldeles snart över. Vad fort det gick och vad trevligt vi haft! Besök idag av brorsdottern och hennes man som kom med sina triss i flickor och åt lunch och fikade! Härligt att få rå om dem lite grann, vi träffas alltför sällan!

Nu har jag 3 arbetsdagar kvar sen så är det sommarlov även för mig! Skönt!!!

Svensk Scrapbookings CC närmar sig sitt slut och jag har inte hunnit så mycket som jag tänkte, för det var riktigt roliga utmaningar! Men två kort till har jag gjort! Och en layout ligger framför mig, ska bara fota den och hinna lägga in den i tid också...


Barnens kusin fyllde 5 och det passade ju förträffligt med ett kort till färgutmaningen i rosa, grönt och turkost. En Magnoliastämpel som tyvärr blev för snabbt färglagd och flöt ut lite i färgerna men vi kan ju inbilla oss att det var så det var tänkt... ja, eller inte!


Så skulle man göra ett kort i form av en glass, jag gjorde en bägare och drömde mig bort till förra sommarens besök i Söderköping. Det fick dottern när hon fyllde 10 år häromdagen. Härligt pärlströssel va? Annars är det mest gjort av spillbitar av cardstock.


Kramar till er alla!

Cath.

2 kommentarer:

onkis sa...

Vilka fina alster du har gjort till utmaningarna.
Ha en trevlig kväll!

TesaB sa...

Superfina båda två. Härliga färger och mycket detaljer - gillar!!!